leker med döden... (Daniel)

Nu har man precis kommit tillbaka från morgonfikat, och till sin fasa inser man att man nu leker med döden. Jag har som vanligt tagit en kaffemugg med mig tillbaka till platsen, men när jag observerar vad som står på muggen fryser jag till is. På muggen står det nämligen EWA...*svälj* det är ju högsta hönset big boss mugg jag har tagit. Inte nog med det så kommer hon gående med bitsk min och med hökögon och går förbi min plats i detta nu. Men med mina snygga och snabba moves lyckas jag nästintill trolla bort muggen.
Om jag överlever till lunchen så blir det att snabbt ställa den på Tanias bord och sedan gola...


Tania


Kakmonstret har slagit till...(Daniel)

Likt björne inte delade med sig av sina pepparkakor sitter nu kakmonstret och vräker i sig den sista chokladen helt själv. Det värsta är att den är tvåbits-plopp som är som klippt och skuret för att splitta på två. Men nej då, hon bara vräker i sig, sedan sitter hon nöjd skrattar och slickar av de sista resterna av chokladen från fingrarna.
I hate you so much!!!!


Kakmonster (Tania)

Idag är det fredag igen och dagen kommer att gå som på räls, precis som en fredag ska göra.

På fredagar äter vi frukost på jobbet och resten av dagen äter man bullar, paj, muffins, choklad och godis. Jätte kul tycker ni men det tycker inte jag!

Här går man och försöker bli snygg inför badsäsongen 2009 men kakmonstret i mig bara skriker efter allt gott.
Ja ja, vad är en bal på slottet.


Over for now

Tania Gay


Yes deppad as a nykter russian guy...(Daniel)

Som ni alla märkt så har min närvaro på den här bloggen varit lika närvarande som muskler på Tania. Nu undrar ni om jag fått AIDS efter ha deltagit i tidelag med exprimentapor från HIV-instititutet från Nicaraugua, men där tar ni fel. Jag är nämligen bara fortfarande knäckt över svenska folkets svek, att våra blonda systrar inte gick vidare till final. Men men nu är jag på väg uppåt igen och efter hård Valiumkur så kommer jag snart vara back on top.


Ordförklaring... (Daniel)

En medgångssupporter är en person som är supporter för ett idrottslag som det går bra för. När det går dåligt för laget sviker medgångssupportern laget och börjar hålla på ett annat lag, eller struntar i att gå på matcherna och "gnäller" istället över hur "dåliga" de är. Ordet har oftast en negativt laddad ton och många supporterklubbar anklagas ibland av andra klubbar för att vara medgångssupportrar. Ett av Sveriges tydligaste exempel ses som Djurgården som tappade en stor del av publiken i Allsvenskan när laget inte längre hade chans för SM-guld.


Tråkig vecka... (Tania)

Denna vecka har varit ganska tråkig förutom att vi varit och kollat på Lakers 2 dagar i sträck. Jag kan utan att skämmas kalla mig medgångssupporter.

Kan passa på att säga att det var grymt kul att se dessa två matcher. Hockey är kul när hemmalaget vinner!

Idag ska jag gå på självförsvar vilket ska bli super kul då jag får lära mig en masas grepp som jag senare kan öva på Daniel. Han skulle bli en bra slagpåse då vi är typ lika långa.

Han kanske är lite mer vältränad än mig men däremot har han inte den mjukhet och spänts jag har. Skulle kanske utmana honom i en brottningsmatch! Jag behöver nog bara sätta mig på honom så är han rökt haha.

See you out there


Over and out

Tania Gay


"Gay people" vs "normal people" (Tania)

Jag älskar melodifestivalen, är helt säker på att alla "gay people" har en schlager gen. Både Tina och jag älskar allt som har med schlager att göra och jag tror att antingen så föds du med den eller när ex. en bisexuell hittat den rätta och väljer den "rosa vägen" samtidigt får en smäll PANG! Där fick du schlager genen!

Vi schlager gays får ständigt stå ut med glåpord från vänner och bekanta som anser att vi ha dålig musiksmak men det roligast av allt är att samma människor hoppar och sjunger till dessa låtar när dom fått i sig lite alkohol.
Kan man inte erkänna istället att man faktiskt tycker om tonartshöjningar, artister från 70 talet som dammats av för att ge dom en comeback och melodier från förr? En annan reflektion jag haft är att när "normal people" ska kommentera melodifestivalen så nämner dom alltid vilka låtar som INTE var bra istället för att säga vilka låtar dom tyckte var bra.

Vill bara avsluta med en sak:

I LOVE SCHLAGER, HEJA ALCAZAR!

Over and out
Tania Gay
 

Min favoritkille.

Är det någon mening att gå? (Daniel)

Ikväll ska jag iväg på ett födelsedagsfirande, vilket inte är någon större uppoffring. Dock är hela grejen med födelsedagsfirande är att man ger bort någonting, sen får man dricka sig full i gengälld. Tror ni inte då det är en större tjänst för födelsedagsbarnet att ringa och avboka sin anmälan och säga att men redan är full. Då slipper ju födelsedagsbarnet både fixa nått ätbart eller säga "Daniel, nu är det nog dags för dig att gå hem". Vad säger ni kära läsare?


Kampen fortsätter...(Daniel)

Min kamp för att få systrarna "Oh Mama"  vidare imorgon presenterar jag nu deras vapendragare Anki Baggers topp tre lista.
1. Where were you last night
2. People Say Its In The Air
3. Bang Bang



http://sv.wikipedia.org/wiki/Anki_bagger

Svenska lärare (Tania)

Vill bara dela med mig av en väldigt traumatisk upplevelse som jag hade för någon månad sedan. Det är så här att en arbetskamrats mamma var min svenska lärare när jag gick på lågstadiet och hon är någon som jag alltid kommit ihåg då jag tyckte hon var så otroligt bra.

Hon brydde sig jätte mycket om mig, lät oss komma hem till hennes hus och hon bjöd på saft och bullar, detta var något nytt för mig då jag bodde i lägenhet på vintervägen.

Jag tyckte även att hon genuint brydde sig om mig och jag har alltid sagt att hon varit den bästa svenska lärare jag någonsin haft.

Jag berättade detta för min arbetskamrat och då säger hon att anledningen till att hon kunde ge mig så mycket tid var för att hon inte var en vanlig svenska lärare utan hon var svenska för invandrare lärare! Hela mitt liva bara rasade för nu insåg jag att jag var speciell av den anledningen. Sedan att jag förträngt att vi bara var 6st i klassen är en anna historia.

Vill ändå poängtera att hon var grym och att jag glömmer henne aldrig men nu får jag leva med att jag gått SFI och att Daniel kommer att mobba mig för detta i resten av mitt liv.


Upp till kamp...(Daniel)

Det pågår flera kamper i världen för tillfället. Kampen mellan Israel och Palestina, kampen mellan motorcykelgängen i Köpenhamn eller varför inte på hemmaplan kampen att få tennismatchen mellan Sverige och Israel stoppad. Alla dessa kamper få stå till sida nu på lördag, för då ska den viktigaste kampen på flera år att utspela sig.
Jo precis, ni gissade rätt. Det är ju självklart kampen som Lili & Sussie ska utkämpa i "andra chansen" i melodifestivalen. Nu gäller det att vi alla tar vårt ansvar och röstar fram dessa 80-tals ikoner. Tänk på att dom inte bara har givit oss "Oh mama" utan oxå gett alla pojkar på detta årtionde en anledning till fantasier om "Ménage à trois with twins".
På det personliga planet har dom räddat flera högstadiefester, för vad vore en fest utan Lili & Sussie, plasttuttar, starköl och djungelvrål.
Så nu litar jag på alla er i stugorna, att ni sluter upp och röstar fram våra hjältar.

http://www.metro.se/2009/03/04/59458/alla-vill-till-final-ingen-vinner/
http://sv.wikipedia.org/wiki/Trekant
http://sv.wikipedia.org/wiki/Zoo_(godis)


Självförsvar (Tania)

Igår var jag på självförsvarskurs med Tina som min pappa håller i.

Han har svart bälte i karate (om du muckar med mig så säger jag till min pappa!).

Kursen är för enbart kvinnor och håller till i Tallgårdens lokaler på Araby.

För er som inte vet så är Tina min fru och igår hade jag otroligt rolig åt att pappa frågade mig varje gång han skulle visa ett grepp på Tina om hon varit snäll mot mig. Jag svarade NEJ varje gång muhuwuhaha.

Tina fick även chansen att ta grepp och göra av med lite aggressioner mot sin svärfar, jag tror att detta kan vara ett bra recept för en hälsosam relation till sin svärfar/svärdotter.

Ni skulle se mig göra dessa övningar, pappa säger att jag ser ut som att jag skulle mörda honom. Jag tycker det är viktigt att man tar övningarna seriöst och jag vill verkligen kunna försvara mig själv om någon skulle överfalla mig. Så våga du bara, I'm gonna kick your as... eller så skickar jag min pappa!


Pappa posar


Personlig tränare del 2 (Tania)

Va f-n, hur svårt ska det vara att komma i form egentligen, jag tror att jag har tendensen att over do it och ofta slutar det med pannkaka. Denna gång ska det inte få göra det så nu har jag gett upp personlig tränare och istället ska jag köra pass som tilltalar mig, spelar ingen roll på vilket gym utan jag betalar per gång. Detta gör att jag slipper begränsa mig.

Det stämmer det Daniel skrev tidigare men jag ska inte dansa med afrikaner jag ska dansa afrikans dans.
Daniel, jag utmanar dig att följa med i nästa vecka! så inte gör en struts nu utan följ med.
Jag lovar er som läser vår blogg att ta bilder från detta.

Ikväll är det step up som gäller och from idag börjar mitt nya liv :o)

Go me!
 


Tania pratar om att träna med afrikaner...

Tania tjatar hela tiden om sin träning och den senaste metoden hon ska testa är att träna med afrikaner. Jag fattar inte hur det skulle kunna ge bättre resultat.


But so what i´m still a rockstar...(Daniel)

Strutsar (Struthionidae) är en familj i ordningen strutsfåglar som består av ett släkte; Struthio med endast två arter; struts (Struthio camelus) och (Struthio molybdophanes) som ibland kallas för somalistruts på svenska. Somalistruts ansågs länge, och anses fortfarande av vissa, vara en underart till strutsen. Arterna i familjen strutsar är jordens största nu levande fågel. De är oförmögna att flyga men kan springa i hastigheter upp till 65 km/h. Strutsarna är kända för sina små hjärnor som är stora som valnötter. Strutsar föds upp runt om i världen för kött- och ägg-produktion.
Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Struts


Att göra en struts (Tania)

Har funderat hela morgonen på vad jag ska skriva om idag, lite svårt att skriva när man är sur, grinig och allmänt trött.

Daniel har jag redan skällt på idag, han är så jäkla rolig för han springer runt och slår mig på huvudet och det märks att han är ett par år yngre för han hör inte hur min ton förändras för varje gång jag ber han att sluta slå mig på huvudet!

Det hela slutar med att jag skriker, lägg av för helvete innan jag blir förbannad med en ton som nästan skrämde mig själv. Sedan kom han smygandes med en fråga om hur vi skulle lösa en arbetsuppgift och det hela var sedan ute ur världen. Haha, kom på att det INTE är första gången vi ryter åt varandra men det bästa av allt att ingen av oss är långsint. Tror både jag och Daniel lider av strutssyndromet så fort något blir jobbigt "gör vi en struts" sedan tar man upp huvudet ur sanden och låtsas som ingenting.


RSS 2.0