Idag är det fredag!! Tjoho men alla kanske inte längtar till helgen... (Tania)

Fredag måste vara veckans bästa dag för från det att man vaknar på morgonen så är man lycklig för att det är fredag.

Sedan kommer man till jobbet och man möts av leenden överallt, alla säger åå va skönt att det är fredag till höger och vänster.

Fredagen brukar innebära fredagsmys med familjen, pizza (för ingen orkar laga mat), någon enstaka öl/vin, Lets dance eller Så ska det låta och sedan går alla och lägger sig tidigt av ren utmattning.

För de yngre är det after work som gäller och det brukar innebära odräglig fylla, för ALLA blir extra fulla på fredagen och detta beror på trötthet och utmattning.

Sedan kommer helgen, man vaknar tidigt men man får bara njuta en liten stund sedan startar alla måsten, för de flesta är det renovering av huset, städa, tvätta, köra barn till någon sorts träning, gå på stan för man måste köpa kläder, hälsa på mormor eller farmor, barnkalas eller någon släkting fyller år, barnen måste sysselsättas annars ritar lille Daniel ner hela väggen i köket så det blir Leos lekland eller så är man så bakis så man kan inte njuta av någonting mer än treo och ligga på golvet intill toalettstolen.

Är helgen så skön egentligen?  Jag tror inte riktigt alla håller med men trevlig helg på er alla!

muuwuuhahahah


Avskummet bland grisarna upphör aldrig att förvåna...(Daniel)

Det är ytterst tragiskt att se att grisarna aldrig kan få stå till svars för sitt förkastliga beteende, utan varje gång tjänstefel har begåtts så hålls man om ryggen (källa: http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/tveksamt-okej-med-pepparspray(1178537).gm)

Man ska inte sparka på den som redan ligger...(Daniel)

Jag har från barnsben fått lära mig att man ska inte sparka på den som redan ligger, och att man ska hjälpa dom svaga i samhället. Därför har jag nu tagit fram ett par kandidater som kanske skulle falla henne i smaken. Hon ville ju ha fram någon som var betydligt mer tränad än henne och skulle kunna få henne att gråta, så här har vi kandidaterna:
Nr 1.
En daggmask, mkt slank och fin, samt har ett psyke som definitivt ligger betydligt högre än Tania



Nr 2.
En myra, känd för sin styrka och kunna lyfta flera gånger sin egen vikt. Tar dessutom mkt mer än Tania i strykelyft



Nr 3.
Vi sparar den bästa kandidaten av alla till sist. Och den sista kandidaten är en person som är berömd i gymkretsar, knäcker dagligen Tania så hon bryter ihop, samt den vackraste av alla tränare i världen. Kandidat nr 3 är .....JAG

så där Tania, där har du kandidaterna

Personlig tränare? Någon? (Tania)

Har i en vecka försökt skaffa mig en personlig tränare och för er som sett Work out på TV400 vet ni vad jag menar, vill ha någon som pressar mig tills jag precis ska börja gråta av smärta. Att personen sedan är vältränad och snygg är ett extra plus.

Börjar med att träffa en kille på ett av Växjös större gym men vad möts jag av? Jo, en kopia av Daniel! Kort, kulmage, manboobs och personlighet som gör att han skulle bli min bitch. Nä, det var inte vad jag sökte! That was not my Jackie.

Fortsatte att ringa runt och kom fram till ett mindre men nyare och fräschare gym. Personen jag pratade med talade extremt dålig svenska vilket gjorde att jag förstod vartannat ord men vi bokade träff. Berättade sedan för en vän om detta gym och det visar sig vara en bekant som är den personliga tränaren och då kom ännu en besvikelse. Han är vältränad som min Jackie ska vara men tyvärr har hans muskler kommit till av allt annat än träning, ja ni kan gissa vilka preparat jag talar om. Where is my Jackie?! Sökandet fortsätter men jag börjar tvivla på att Växjö har det jag söker.

/Tania  


Det finns skummare folk än Tania... (Daniel)

Efter att ha ägnat en lång tid av min anställning av att försöka hitta något fenomen som gör att Tania ska kunna klassas som hyfsat normal, har jag nu äntligen funnit det jag sökt. Fenomenet vi pratar om är *trumvirvel*....FURRY!!!
Furry är en subkultur som syftar till att utövaren ska uttrycka sig i form av att klä sig/vill vara ett djur eller fantasidjur. Acceptansen är väldigt stor inom furryrörelsen vilket gör att vi vanliga döda tycker att dessa är riktiga freak (av samma typ som vi brukar tycka Tania är). Furryfolket brukar även delta i stora konvent där det ofta är vanligt att det utspelar sig sexuella akter, och då med hela kostymen på. Detta borde ju egentligen räknas som tidelag (sex med djur) men det försvaras av furryfolk med motiveringen att det inte handlar om attraktion av djur utan att man har sex med en furrypersonlighet likt vi vanliga not-freaks dras till olika personligheter av den männskliga rasen. Även sexuella gruppaktiviteter är vanliga på dessa konvent, och då genast får man ju upp mardrömsliknande bilder av ett rum fullt upp av gosedjur i naturlig storlek som ligger i en ormgrop och idkar samlag med varandra. Nej usch fy Tania är nog rätt ok ändå...

 

Världens mesta mångsysslare...(Daniel)

Dockan Barbie fyller tydligen 50 år i år. Denna trådsmala blondin har tydligen under sin levnad hunnit med hela 109 yrken (källa: http://www.metro.se/2009/02/23/21970/grattis-pa-50arsdagen-barbie/). Detta betyder att hon hunnit med 2,18 yrken per levnadsår vilket innebär att hon inte direkt är trogen mot sin arbetsgivare och därför rätt märkligt att hon fortfarande får anställningar hos nya arbetsgivare. Hade jag varit företagare hade ju inte jag anställt en person som förmodligen inte stannar mer än ett halvår på företaget.
Ett annat intressant faktum är att hon endast hunnit med en enda partner under alla sina år. Detta är också väldigt banbrytande då de flesta världskända blondiner inte direkt är lika pryd som henne, utan snarare byter partners lika fort som ethel banana kan säga "att boka flyg är det roligaste som finns" (källa: http://www.girltalk.se/story.asp?storyID=1942)

Till sist ett stort grattis til 50-åringen


//Daniel

Tania the dreamer (Tania)

Dom som känner mig vet hur tankspridd jag kan vara, att jag kommer med nya idéer hela tiden och att man måste ta mig med en nypa salt.

Vet inte om det är positivt eller negativt att vara såhär men en sak vet jag, jag älskar att drömma och hitta på nya projekt. Ibland kan jag vilja gå och lägga mig tidigare bara för att få drömma mig bort lite innan det är dags att sova.

Tänkte jag skulle skriva ner fördelarna och nackdelarna med att vara en Tania the dreamer.


Fördelar:

  • Livet blir aldrig tråkigt.
  • Jag håller mig sysselsatt hela tiden.
  • Vissa av projekten blir till verklighet (Tina ger med sig någon gång om året)
  • Projekten håller min damp i schakt (har frågat mamma om detta men hon nekar, jag är helt säker på att jag har någon bokstavskombination)

Nackdelar:

  • Tina (min fru) fortsätter att planera projektet jag kommit med och när hon kommit på hur vi ska lösa det ex. ekonomiskt och praktiskt så är jag inte intresserad längre för då har jag börjat drömma om ett nytt. (mindre populärt)
  • Tina slutar lyssna på mig.
  • Ingen tar mig på allvar.
  • Fan, den här listan var inte alls rolig.

RSS 2.0