Idag är det fredag!! Tjoho men alla kanske inte längtar till helgen... (Tania)

Fredag måste vara veckans bästa dag för från det att man vaknar på morgonen så är man lycklig för att det är fredag.

Sedan kommer man till jobbet och man möts av leenden överallt, alla säger åå va skönt att det är fredag till höger och vänster.

Fredagen brukar innebära fredagsmys med familjen, pizza (för ingen orkar laga mat), någon enstaka öl/vin, Lets dance eller Så ska det låta och sedan går alla och lägger sig tidigt av ren utmattning.

För de yngre är det after work som gäller och det brukar innebära odräglig fylla, för ALLA blir extra fulla på fredagen och detta beror på trötthet och utmattning.

Sedan kommer helgen, man vaknar tidigt men man får bara njuta en liten stund sedan startar alla måsten, för de flesta är det renovering av huset, städa, tvätta, köra barn till någon sorts träning, gå på stan för man måste köpa kläder, hälsa på mormor eller farmor, barnkalas eller någon släkting fyller år, barnen måste sysselsättas annars ritar lille Daniel ner hela väggen i köket så det blir Leos lekland eller så är man så bakis så man kan inte njuta av någonting mer än treo och ligga på golvet intill toalettstolen.

Är helgen så skön egentligen?  Jag tror inte riktigt alla håller med men trevlig helg på er alla!

muuwuuhahahah


Kommentarer
Postat av: Daniel

Jaja bara förstör så man får måndagsångest redan på fredagen. I hate you so much!!!!

2009-02-27 @ 15:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0